Logo_AlHijra_Leiden
Navigatie

Over ons

Organisatie:
Islamitisch centrum Al Hijra wordt geleid door de  ‘Stichting Moslimgroep Leiden ‘, welke stichting verantwoordelijk is voor het bepalen van de missie, de visie en de strategie. De Stichting Moslimgroep Leiden is een stichting die volledig drijft op de inzet van haar vrijwilligers en haar gulle donateurs.

De werkzaamheden

De werkzaamheden van het bestuur van de Stichting Moslimgroep zijn gericht op het aansturen van de dagelijkse operatie, alsook het bewerkstelligen van de korte en lange termijn doelen.

Hierbij dient o.a. gedacht te worden aan de volgende zaken:

  • het aanstellen van de Imam (voorganger in het gebed),
  • vrijwilligers stimuleren en enthousiasmeren.
  • ondersteuning van educatieve en sociale activiteiten voor zowel jongeren als volwassenen.
  • contacten onderhouden met de verschillende organisaties, zoals Gemeente Leiden, kerkelijke organisaties en scholen.
  • Kennisdeling met andere moskeeën en organisaties.
  • Borgen van continuïteit van het islamitisch centrum middels werven van fondsen en/of ontwikkelen van plannen voor het genereren van structurele inkomsten.

 

Jaarverslag 

Ons jaarverslag van 2022 kunt u hier vinden.

heart

Ik doneer

"In de maand ramadan wordt de beloning van alle goede daden 10 tot 700 keer vermenigvuldigd, behalve het vasten. Het vasten is aan Allah swt en Hij beloont ernaar"

Over ons

Islamitisch centrum Al Hijra wordt geleid door de ‘Stichting Moslimgroep Leiden ‘, welke stichting verantwoordelijk is voor het bepalen van de missie, de visie en de strategie. De Stichting Moslimgroep Leiden is een stichting die volledig drijft op de inzet van haar vrijwilligers en haar gulle donateurs.

Social

Contact

Islamitisch Centrum Al Hijra
Ter Haarplein 1-5, 2321 AB Leiden
071 5146914
info@alhijra.nl