Logo_AlHijra_Leiden
Navigatie

Jongeren

De jongerencommissie van het Islamitisch Centrum Al Hijra bestaat uit jongeren die zich inzetten om de jongeren te verbinden met de moskee en hen activiteiten te bieden vanuit het Islamitisch Centrum die hen in hun behoeftes voorziet. Denk daarbij aan de volgende religieuze activiteiten: lezingen, lessen, workshops, jongerenavonden en conferenties. Daarnaast zet de jongerencommissie zich in voor andere activiteiten waaronder: zaalvoetbal, kamp, huiswerkbegeleiding, citotrainingen en sollicitatietraining. Verder naast een religieuze rol dient een Islamitisch Centrum van deze omvang tevens een bepaalde sociaal-maatschappelijke rol te vervullen. Hierbij kan het centrum tevens als een vangnet fungeren voor de jongeren met bepaalde sociaal-maatschappelijke problemen of behoeftes.

heart

Ik doneer

"In de maand ramadan wordt de beloning van alle goede daden 10 tot 700 keer vermenigvuldigd, behalve het vasten. Het vasten is aan Allah swt en Hij beloont ernaar"

Over ons

Islamitisch centrum Al Hijra wordt geleid door de ‘Stichting Moslimgroep Leiden ‘, welke stichting verantwoordelijk is voor het bepalen van de missie, de visie en de strategie. De Stichting Moslimgroep Leiden is een stichting die volledig drijft op de inzet van haar vrijwilligers en haar gulle donateurs.

Social

Contact

Islamitisch Centrum Al Hijra
Ter Haarplein 1-5, 2321 AB Leiden
071 5146914
info@alhijra.nl