Logo_AlHijra_Leiden
Navigatie

Sociaal-maatschappelijk

Cito training
Het Islamitisch Centrum Al Hijra verzorgt, in samenwerking met Islamitisch Centrum Imam Malik, dit jaar opnieuw een Cito-training voor groep 7-leerlingen. Het doel is de groep 7-leerlingen voor te bereiden op de entreetoets in groep 7 en de eindtoets in groep 8 door hen te trainen in Cito-vaardigheden en door hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De leerlingen zullen gedurende zes dagen getraind worden in o.a. begrijpend lezen, rekenen en studievaardigheden.

 

Waarom groep 7 leerlingen?
De tussentijdse toetsen in groep 6, 7 en begin groep 8 wegen zwaar mee in het schooladvies voor de middelbare school. Het is daarom belangrijk om leerlingen in een eerdere fase te trainen op Cito-vaardigheden. De aandacht ligt daarom op leerlingen uit groep 7.

 

Adres:
​Islamitisch Centrum Al Hijra
Ter Haarplein 1-5
2321 AB Leiden

heart

Ik doneer

"In de maand ramadan wordt de beloning van alle goede daden 10 tot 700 keer vermenigvuldigd, behalve het vasten. Het vasten is aan Allah swt en Hij beloont ernaar"

Over ons

Islamitisch centrum Al Hijra wordt geleid door de ‘Stichting Moslimgroep Leiden ‘, welke stichting verantwoordelijk is voor het bepalen van de missie, de visie en de strategie. De Stichting Moslimgroep Leiden is een stichting die volledig drijft op de inzet van haar vrijwilligers en haar gulle donateurs.

Social

Contact

Islamitisch Centrum Al Hijra
Ter Haarplein 1-5, 2321 AB Leiden
071 5146914
info@alhijra.nl