Logo_AlHijra_Leiden
Navigatie

Rondleidingen

Heeft u altijd al eens willen zien hoe ons Islamitisch Centrum er van binnen uitziet? Of heeft u altijd al eens willen weten wat voor activiteiten er in een Islamitisch Centrum plaatsvinden? Wij bieden u graag de mogelijkheid aan om een kijken te nemen. Tijdens een korte, maar leerzame rondleiding maakt u kennis met de echte Islam en met het gebouw waar vele religieuze en sociaal-maatschappelijke activiteiten plaatsvinden.

 

Adres:
Islamitisch Centrum Al Hijra
Ter Haarplein 1-5
2321 AB Leiden

 

Info
Min 10 max 25
Duur 1 uur – 1.5 uur
Doelgroep: Iedereen
Prijs: Gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom

 

Voorwaarde bij het bezoek:

Het is voor zowel mannen als voor vrouwen niet toegestaan de moskee in korte kleding en/of op een wijze die voor het centrum als aanstootgevend kan worden ervaren te betreden.

Indien u een rondleiding/bezoek wilt plannen, kun u het contactformulier in vullen of een mail sturen naar: info@alhijra.nl

heart

Ik doneer

"In de maand ramadan wordt de beloning van alle goede daden 10 tot 700 keer vermenigvuldigd, behalve het vasten. Het vasten is aan Allah swt en Hij beloont ernaar"

Over ons

Islamitisch centrum Al Hijra wordt geleid door de ‘Stichting Moslimgroep Leiden ‘, welke stichting verantwoordelijk is voor het bepalen van de missie, de visie en de strategie. De Stichting Moslimgroep Leiden is een stichting die volledig drijft op de inzet van haar vrijwilligers en haar gulle donateurs.

Social

Contact

Islamitisch Centrum Al Hijra
Ter Haarplein 1-5, 2321 AB Leiden
071 5146914
info@alhijra.nl